9 Kasım 2009 Pazartesi

sosyal hayat ve içtimaî mülâhazalar..


lan oğlum!! nereden benim suçum olduğu?? bu iş güç, geçim işleri falan zormuş.. bak melih'e yazmıyor aramızda.. neden?? krallar gibi banka müfettişi herif.. seçkin bir mesleği var.. lüks otellerde konaklıyor.. itibarı var herifin.. geri kalanınız mühendis; altın bileziğiniz var.. bir yol tutturursunuz..

kafaları karıştırıyor hayat.. doğru düzgün mal görmeden yaşadık.. ortamımız sterildi nispeten.. şimdi bildiğin malların altında, yanında; mallar için; mallardan para kazanmaya çalışıyorum.. fıtratım tarumar, tıynetim mütecaviz.. öte yandan mayış düşük.. kış kapıda.. hastayım ulan!!

dün aklıma blog geldi.. kafam iyi değilmiş hanidir.. iyi oldu ki geldi.. gelince ben de buralara kadar geldim.. bu şarkıyı da winstonlara, smithlere, soslara fıstıklara, şivanlara, noumalara; ürdün'de iktisadi görevini yapmakta olan kardeşimiz jöleliye gelsin.. yeşim salkım'dan gelsin.. kardanadam; kardankarı bulasın..

"....yeniden başlasın burada kalmasın
ölüme kadardı hani yeminimiz
şükür hayattasın...."

yazıma burada son verirken, neden böyle olduğuma dair bir coşku vermek istiyorum.. geçen yemekte profesor doktor patlatmaz mı; "ele verir talkını, kendi yutar yeşim salkım'ı.." diye; işte herkes güldü.. hakan uzan'a selamı borç bilirim..

kib..

scs..

mucxxx..